"Dünya, körün gözünün işlediği son yerdir, ondan ötesini göremez; ama gözü sağlam olan bakışını ondan öteye vardırır ve ebedi evin (gerçek barınağın) onun ötesinde olduğunu anlar. Öyleyse gözü olan ona göz dikmez; kör olan ise ona göz diker; gözü olan ondan azık toplar, kör olan ise ona azık toplar."
www.aliseriati.com sitesinde yayımlanan metinlerden seçilerek oluşturulan ilk kitap Gezgin Yayınları işbirliği ile yayına hazırlandı.
Siten...
Şenliğe yoğun ilgi
03.09.09 - Perşembe, 12:54
Geçtiğimiz hafta düzenlediğimiz yaz eğitimi kapanış gecesinde Mevlana Kültür Merkezindeki şenlik, yoğun bir ilgiyle izlendi. Yaklaşık 1000 kişinin katıldıgı gecede çocuklar ailelerine bu yaz neler yaşadıklarını özetle sundular.
Gece boyunca eğitimlerimize katılan çocuklar, yaz boyunca öğrendiklerinin meyvelerini sundular. Anne ve babaların duygulandığı anların yaşandığı geceye, Grup Yürüyüş de damgasını vurdu.
Yeni albumlerini geçtiğimiz günlerde çıkaran Grup Yürüyüş ekibi, şenlikte muhteşem parçalarından bazılarını da seslendirdiler.